Wie zijn we

Het prefab beton montagebedrijf Samonco in het Limburgse Bree werd opgericht in 1988 door de heren Janssen en Raedschelders. Wat begon als een klein bedrijf groeide al snel uit tot een professionele onderneming met een portfolio om u tegen te zeggen. Sinds enkele jaren is Samonco volledig in handen van de familie Janssen.

Met meer dan 25 jaar ervaring staat Samonco garant voor een snelle en efficiënte service op maat. Er wordt gewerkt met vier basisploegen, maar een reserve is beschikbaar wanneer een project hierom vraagt.
Samonco produceert zelf geen prefabelementen, maar werkt enkel samen met betrouwbare en kwalitatieve leveranciers. Waar het de montage betreft, wordt steeds een voorstudie gemaakt zodat een juiste projectprijs bepaald kan worden.

Binnen de totaalservice van Samonco valt niet enkel de voorstudie en de montage, ook advies en de nodige materialen om het project tot een goed einde te brengen worden voorzien.

Samonco heeft al heel wat professionele klanten naar tevredenheid geholpen en streeft ernaar zich steeds verder te ontwikkelen en verbeteren op gebied van de montage van prefab betonelementen.