Kiezen voor Samonco

Er zijn verschillende redenen om voor Samonco te kiezen wanneer u op zoek bent naar een bedrijf om uw prefab betonelementen te plaatsen.

In de eerste plaats is de ruime ervaring van Samonco een absoluut pluspunt. Met 25 jaar montages achter de kiezen, weet u met zekerheid dat u kiest voor een partner met kennis van zaken. Bovendien wilt dit ook zeggen dat u verschillende afgewerkte projecten kunt bezoeken om een beeld te krijgen van de verwezenlijkingen die Samonco al op haar palmares heeft staan.

Daarnaast bent u verzekerd van een totaalservice. U hoeft geen afzonderlijke adviseur te raadplegen of materialen te huren. Samonco levert al deze diensten zelf en kent nagenoeg geen beperkingen waar het de diversiteit van de prefab beton elementen betreft. Naast onze vaklui bieden wij ook hijskranen, hoogwerkers, krimparme mortels en andere materialen aan in functie van uw project.

Ten slotte krijgt u altijd maatwerk. Voor een project van start gaat, wordt een deskundige voorstudie gedaan ten einde een correcte prijs te bepalen, het juist aantal ploegen en materialen te voorzien en deskundig advies te kunnen verlenen. Dit geeft u de garantie op een resultaat naar tevredenheid.

 

Realisaties